Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

nit i art

viernes, 10 de mayo de 2013



Poca publicitat, no hem vist cartells, ni programes... els pressupostos s'esgoten però els incondicionals no s'ho van a perdre. La Nit de l'Art torna a obrir les portes de museus, galeries, tallers a tots els que vulguen gaudir d'una de les cites imprescindibles en la cultura de la ciutat. 
Castelló es bolca amb l'art i és de justícia que ens bolquem nosaltres també. A més, just ahir començava la Primavera Fotogràfica Imaginària, així que les opcions es multipliquen aquest cap de setmana. El millor és que us deixeu portar per l'agradable passeig de les temperatures nocturnes de maig i per les vostres intuïcions, però si necessiteu alguna idea o si ens voleu trobar aquesta nit, nosaltres ho tenim clar:





ABANDONED PLACES,  ALICIA RIUS.  MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLO

L’exposició està composta per vint-i-vuit fotografies realitzades per Alícia Rius (Girona, 1982), pertanyents a diferents reportatges.
La mateixa artista explica que aquest projecte naix de la recerca d’espais i d’objectes castigats pel pas del temps. A través de la fotografia, Rius converteix els espais i els objectes en protagonistes i aconsegueix extraure’n la bellesa natural.
Rius diu que «buscant tresors amagats, m’endinso en la foscor dels espais abandonats per a destapar els secrets».

CASA TALLER, LUIS BOLUMAR. C. CABALLEROS, 6

Luis Bolumar ens obri les portes al seu taller (C/ Cavallers, 6) a tothom que estiga interessat en la seua obra o simplement a veure a un artesà treballar. Amb la normalitat amb la qual entres en una tenda de roba, *Bolumar ens convida al seu taller, a conèixer la seua obra, a veure-li treballar, sense parany, sense cartó, sense misteri, sense muses (que segur que té)... 


ZONA DE ARTES VISUALES. C. OBISPO SALINAS, 6

El projecte "PANOPTICO" de Juanma Gil és una instal·lació multimèdia que explora el comportament de l'individu en un entorn de vigilància virtual.

Durant tota la història, l'individu s'ha vist sotmès a diversos sistemes de vigilància i correcció de comportament que han anat refinant-se fins a arribar als sistemes virtuals i els de autovigilancia subliminal. En aquesta instal·lació es recrea un sistema de vigilància i seguiment en el qual l'individu haurà d'enfrontar-se a l'escrutini dels altres visitants i al seu propi.



CONCERT PLEASANT DREAMS. LOPLOP. NO SOY GENTE. 
ESPAI D'ART CONTEMPORANI. 22:00 h. 

















1 comentarios:

Anónimo dijo... [Responder]

I despres es queixe la gent dels impostos i que si dèficits. Qui vullga museus que s´els pague, per culpa d´estes pijades que han fet a Castelló i lo de les ciències estem com estem.

Ni un duro en subvencions a ningú ni a res!

Publicar un comentario