Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

mediocres

viernes, 26 de octubre de 2012



"Toda una generación trabajando en gasolineras, sirviendo mesas, o siendo esclavos oficinistas. Tenemos empleos que odiamos para comprar mierda que no necesitamos. Somos los hijos malditos de la historia, desarraigados y sin objetivos. No hemos sufrido una gran guerra ni una depresión, nuestra guerra es la guerra espiritual, nuestra gran depresión es nuestra vida. Crecimos con la TV que nos hizo creer que algún día seríamos millonarios, dioses del cine o estrellas del rock. Pero no lo seremos y poco a poco lo entendemos lo que hace que estemos muy cabreados".

No, no ho serem. Finalment tots serem uns mediocres, persones grises i repetides amb impossibilitat per trobar un sentit a la nostra pròpia vida. Hui, a l'EACC no caldrà que ens barallem com en "El club de la lucha" de Palanhiuk. Caldrà només que ens enfrontem a una generació perduda dins de la història, una generació sense ganes de fer ni de desfer, d'odiar ni d'estimar, de dir, de callar... la nostra mediocre generació.

'Mediocres' és un espectacle pròxim al cabaret que tracta sobre la vida d’un individu qualsevol expressada a través de cinc personatges que patiran l’evolució d’un món que es desfà, un món narrat per ells mateixos, on sembla que tot estiga controlat però on tot pot anar-se’n en orris per culpa d’una casualitat qualsevol. El nostre individu és un quadro, una reproducció parcial i alhora generalitzada, de tot allò que som en la nostra vida quotidiana. Compra a Zara, va al gimnàs, vol ser ecològic, tindre consciència social i, sobretot, analitza tot allò que fa i li passa.

En Mediocres hi ha moments de paròdia, moments d’homenatge, moments de drama i moments de reflexió, tot el que cal per a poder qüestionar-nos el perquè dels nostres comportaments i el perquè de nosaltres mateixos.

BUITS I NOUS
Data: 26 d'octubre
Hora: 20.00 h
EACC.


 

0 comentarios:

Publicar un comentario